Tips på bra taktik för att spela hos Betfair

Det finns inga mirakelmetoder för att tjäna snabba pengar men med den här metoden kommer du i vart fall kunna räkna med att minimera dina risker. Det vi ska titta på här är en metod som i korthet går ut på att sprida din risk och på så vis maximera dina vinstmöjligheter.

Betfairs system för sådana upplägg heter “Bygg ett spel”. Detta verktyg medger betting på olika händelser i en enskild match. Du kan exempelvis samtidigt betta om vinnare, antal hörnor, och vilka spelare som gör mål. Riktmärket är att kombinera sannolika odds för att tillsammans skapa ett odds som är större än sina beståndsdelar.

Betfair har också ett stort pokerrum och de erbjuder också casino. Oavsett vad du spelar där så har de ofta en bonus till nya spelare. Kom ihåg vad vi sagt om omsättningskraven så du inte sitter med en stor bonus som du inte kan ta ut.

Know when to hold ’em…

Den enskilt viktigaste parametern vid framgångsrik betting är kunskap, såväl om spelet som om dig själv. För att lära dig detta måste du våga bedöma en match och spela på den. Reflektera över vad du bedömde rätt och vad som gick snett. Hitta ditt ess; det som du är bra på att se.

Du kommer sannolikt gå med förlust innan du hittar dina styrkor, men när du väl har gjort det kommer du att kunna utnyttja dem till förtjänst i framtiden. Så länge du är medveten om hur du tänker när du bettar och drar lärdom av det. Betta sedan fortsättningsvis på det du bemästrar.

Know when to fold ’em

Den gemensamma nämnaren hos alla framgångsrika spelare är att de kan hantera risk på ett sunt sätt. Riskhantering är de regler och system du sätter upp för din egen skull för att kunna spela medvetet. Lär dig av förlust. För om du aldrig reflekterar kring dina förluster, kommer du aldrig att vinna långsiktigt.

Det är därför du måste studera dig själv för att bli en framgångsrik spelare. Du kommer aldrig att komma ifrån slumpen, men du kan begränsa dess nyckfullhet genom att hitta dina styrkor och använda dem. Är du av någon anledning grym på att bedöma antalet hörnor i en match – gör då det!